Can Can Danseres in krantje

Picture-Taker-dIVIeh

Can Can Danseres, Eefje staat in het Winkel van Sinkel krantje! Ze staat er natuurlijk niet zomaar in. Heel veel kan er nog niet over verteld worden maar dat het iets spectaculairs wordt dat is zeker.
En dat het in het kader van de Grand Depart is dat is duidelijk toch? ( zie foto)
De komst van de Grand Depart laat de Winkel van Sinkel niet zomaar aan zich voorbij gaan en La Vinia Dans net zo min! Want Can Can dat is Frankrijk net zoals de Tour de France Frankrijk is.
Hou ons en de Winkel dus goed in de gaten...
Read More...

Foto's v.d. film premiere op 10 jan 2015

Foto’s van de film premiere op zaterdag 10 januari 2015
gemaakt door Ingrid Chaudron
Winkel van Sinkel, Utrecht

Picture-Taker-JrzpAb
Picture-Taker-vMu8tF
Picture-Taker-kAY0jy

Can Can Film op groot scherm tijdens 1e Culturele Zondag 2015

Ondertussen is het alweer een week geleden dat de film Can Can, A Parisian Seduction in Première ging en dat de film te zien was op groot scherm in de Winkel van Sinkel tussen alle acts door.

Culturele Zondagen altijd druk bezocht en zeker de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik. Ditmaal was La Vinia Dans met de film Can Can, A Parisian Seduction te zien tijdens de Nieuwjaarsduik.

De film werd op prachtig groot scherm gedraaid, nog even spannend omdat de dag daarvoor er moeilijkheden waren om de film via de beamer te laten afspelen. Maar gelukkig ging dit helemaal goed en om 14.00 uur kwam Eefje, danseres van La Vinia Dans, om als Can Can danseres de film nog extra cachet mee te geven. Men wilde graag met haar op de foto en zelfs Nijntje die haar 60ste verjaardag viert wilde met de Can Can danseres op de foto.

Picture-Taker-BPu7hy

Na een aantal foto’s genomen te hebben met Nijntje voor de Winkel van Sinkel gingen we door. De ene na de andere foto werd er van foto model, Can Can danseres, Eefje gemaakt. Op de trap in de Winkel, onder de trap, bij het fonteintje in de Winkel, onder het
lampje, bij de balustrade, met de poster van de Grand Depart… het ging maar door. Allemaal in het kader van PR, samen met de
Directrice Maryse François van de Winkel van Sinkel.

En als topper stond Eefje ook nog de gasten van de
Grand Départ bijeenkomst te verwelkomen. Of zij in de gaten hadden dat Eefje een Can Can danseres was bleef enigszins mysterieus. Maar wie weet dat ze haar onthouden en straks graag heel veel Can Can danseressen van La Vinia Dans willen tijdens de Grand Départ!!!

En deze franse sferen zijn natuurlijk nog lang niet afgelopen. Hou de site van La Vinia Dans goed in de gaten en ook de
agenda van de Winkel van Sinkel want er komt meer, veel meer!

Première, Can Can, A Parisian Seduction

Op 10 januari 2015 was het dan zover de korte dansfilm Can Can, A Parisian Seduction ging in de Winkel van Sinkel in Utrecht in Première.

Ondanks het slechte weer, storm en regen waren er veel genodigden gekomen om de film voor de eerste keer te komen bewonderen.

Helaas kon niet de gehele crew bij de Première aanwezig zijn. Styliste, Irene Klomp en eigenaar van Studio Anymo Jan Dirk Anymo waren verhinderd. Ook misten we twee danseressen Astrid van Stijn en Lana Panfilow, zij hadden ergens anders hun verplichtingen als uitvoerend danseressen! Maar gelukkig waren Machiel Amorison, Liesbeth Stoelinga, Pim Ipema, Jelle Van Vlierberghen, Kai Pretorius en Ingrid Chaudron wel aanwezig.

Als eerste werd er via een slideshow, met foto’s van Ingrid Chaudron, uitleg gegeven over hoe het idee van de film van begin tot eind in zijn werk was gegaan. Van vergaderingen, het zoeken van een locatie, het opbouwen van een film set, repeteren, maken van kostuums tot uiteindelijk de opname dag zelf. Een heel proces dat een minstens een jaar in beslag heeft genomen. En dat voor een paar minuten film.

Na de slideshow werd iedereen meegenomen naar een andere ruimte waar een prachtig tv scherm stond waar de film op afgespeeld werd. Applaus klonk na afloop en iedereen wilde de film graag nogmaals zien.

Tot slot kreeg iedereen nog een Goody van La Vinia Dans en een drankje om nog na te praten.

Een geslaagde Première. Een geslaagde eerste vertoning, een goed begin! Morgen gaat de film de gehele dag vertoond worden op groot scherm in de Winkel van Sinkel tijdens Culturele Zondag, Nieuwjaarsduik 2015.


foto: Ingrid Chaudron

Picture-Taker-sFGxyD