Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 4

Het is alweer tijd om iemand uit de cast van Can Can Dinnershow voor te stellen.

Evelina Martinova


Evelina Martinova - Danseres

Letse Evelina gaat haar voorbestemming om een doctor te zijn niet volgen en kiest voor dans. Ze studeert aan de JVL academie in Letland. Later verhuist ze naar Nederland en behaalt haar diploma's als uitvoerend danseres bij Fontys Dansacademie. Tevens als choreograaf en dans docent aan JVL Letland in dezelfde periode.
Evelina houdt van dans in alle vormen en stijlen. Ze danst graag modern, jazz/modern choreografie, waarmee je bepaalde emoties in jezelf en publiek opwekt.

" Ik vind het ontzettend leuk om mensen te entertainen. Het geeft je een goed gevoel om anderen swingend naar huis te zien gaan na een spetterende Can Can show." 

Verder in mijn dagelijkse leven hou ik van gezelligheid met vrienden, lekker eten en drinken , zoals Franse wijnen (Rood). Ze zijn niet alleen lekker, maar ook ideaal om je spieren en geest te ontspannen na een lange dansdag.


Evelina danste o.a. bij het Holland Showballet, het Lina Limosani (Australian Dance Theatre)project en Herman van Veen Vandaag” TV programma en was
choreografe van RobotCity 2014.

Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 3

Jaaah, het is weer ”Even Voorstellen” tijd

vandaag maken jullie kennis met een van de muzikanten van K.O.Brass!:

Picture-Taker-BtT6dg

Robert-Jan Looysen - Hoornist K.O.Brass

Robert-Jan Looysen is als hoornist klassiek geschoold op het Conservatorium van Amsterdam. Maar klassiek is niet de enige stijl die hij daar leerde spelen. Hij trad op North Sea Jazz op met de CvA Big Band de Miles Davis / Gil Evans versie van Porgy and Bess. Sinds 2012 is hij vast lid van The Kyteman Orchestra. Zijn muzikale stijl kent geen grenzen: van Erykah Badu via György Ligeti tot Eric Vloeimans, Björk & Debussy. Robert-Jan schitterde in Maestro 2014 bij het Balletorkest.

Mijn herinnering (Dansende Fransen): Een aantal jaren terug was ik op een zomer tournee in Frankrijk tijdens Quatorze Julliet, de nationale feestdag. Niet in bruisend Parijs maar in Jalognes, een klein plaatsje in de buurt van Sancerre. Die middag was het café al vroeg vol met witte wijn drinkende en geitenkaas etende Fransen en na het overvloedige eten stroomde het café leeg en keken we naar het vuurwerk op het plaatsje voor de église. Daarna ging de muziek aan en dromde de dorpsbewoners samen op de parkeerplaats om samen met de plaatselijke vrijwilligers van de brandweer en natuurlijk "les musiciens" een hilarische groepsdans te doen a la de Macarena. En niet op een of twee liedjes maar op nummer na nummer....hilarisch en aanstekelijk!

Kaarten voor de Can Can Dinnershow zijn NU te bestellen via De Winkel van Sinkel

Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 2

Even voorstellen Deel 2

Vandaag is Jelle Van Vlierberghe aan de beurt.

Picture-Taker-hAqMvo

Jelle Van Vlierberghe - Danser

behaalde in 2008 zijn diploma Jazz- & Show/Musicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij danste o.a. bij Dragon Productions, De Dutch Don't Dance Division, Art Generation en Flow Performing Arts. Voor La Vinia Dans danst en zingt Jelle sinds begin 2013 o.a. tijdens Culturele Zondagen: Utrecht Danst, dinnershows bij Brasserie Bresson & verschillende optredens in heel het land!
Tegenwoordig is Jelle naast het dansen & zingen ook werkzaam als acteur, doet hij illusieshows en veel modellenwerk.

Ook is hij werkzaam bij de "Grootste Slijterij Van Nederland" én indirect dus een liefhebber van voornamelijk de Franse sauvignon blanc wijnen. Naast het drukke entertainment leven is hij altijd in voor een feestje, plant hij veel dagjes uit & vind hij het belangrijk leuke dingen te doen met vrienden & familie. Tevens bezoekt Jelle graag veel plekken overal ter wereld. Zo zijn Curacao, de Canarische eilanden, India en Cuba al afgevinkt. Recent zijn de citytrips in Europa erg in trek, én natuurlijk staat het romantische Franse Parijs in zijn Top 3 qua favoriete steden.

Willkommen, bienvenue, welcome! Even voorstellen Deel 1

Willkommen, bienvenue, welcome!

Even voorstellen

Maak elke week kennis met iemand uit de Cast van “Can Can Dinnershow” die in de maanden April t/m Juni 2015 5x maal plaats zal vinden in De Winkel van Sinkel in Utrecht.
Vandaag is dit
Alies Thomas, de zangeres in de groep.

Even voorstellen elke woensdag en vrijdag!
Op
facebook, twitter, LaViniaDans Blog

Kaarten zijn binnenkort te reserveren via de
website van De Winkel van Sinkel.

Picture-Taker-5GHKVk

Alies Thomas - Zangeres / Danseres

Geboren op 16 augustus 1985 te Leidschendam. Na de vooropleiding van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag te hebben voltooid krijgt ze op 15 jarige leeftijd een contract bij Het Internationaal Danstheater. De wil om verder te ontwikkelen wint het en na het HBO Lucia Marthas is ze te zien in diverse musicals als High School Musical, Mary Poppins en Saturday Night Fever. Inmiddels werkzaam als free lance zangeres en danseres en gevangen door een nieuwe passie: vocal coachen. Ze volgt de 3 jarige Complete Vocal Technique singer/teacher opleiding bij het Complete Vocal Institute te Kopenhagen en geeft zangles op het HBO Lucia Marthas – Institute for Performing Arts te Amsterdam en Groningen.

“Ik kom uit een zeer sportief gezin en het was vroeger in de zomervakantie niet meer dan normaal thuis te blijven voor de Tour de France, of juist op te zoeken met een road trip door het mooie Frankrijk. Een gezellig wilde kakofonie in de auto met theorieën over speltactieken en roddels over de gele en bolletjestrui-dragers. Ik heb ontzettend veel respect voor die jongens die alles laten voor hun droom: wielrennen. Zo heb ik dat op mijn manier ook met dansen en zingen ervaren. De kans die ik hier krijg om op te treden is heel bijzonder voor mij. Na de voorstelling vieren we dat met een kaasplankje en een wijntje, een geluksmoment"

Can Can Dinner Show

Vanaf nu gaat de Dinnershow, waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn heel simpel "CAN CAN Dinner Show" heten! De eerste show zal op zondag 19 april zijn in De Winkel van Sinkel in Utrecht. En om alvast in Franse sfeer te komen Michel Fugain met "une belle historie".
Vandaag Le Soleil, du vin, du pain et le fromage, dat wordt smikkelen...

Picture-Taker-JcdDr3

https://www.youtube.com/watch?v=Vv_BvLmSBWg

Can Can Le Diner Spectacle Can Can Le Diner Spectacle

De data zijn bekend:
alle performance dagen van de nieuwe Franse Dinershow hier op een rij:

1e show Zondag 19 april
2e show Vrijdag 1 mei
3e show Donderdag 21 mei
4e show Donderdag 4 juni
5e show Maandag 29 juni

Het wordt spectaculair, het wordt anders, het wordt Frans, Tour de France, Live Zang, Muziek, en veel Dans! En natuurlijk Can Can.

In hartje Utrecht te zien.

De eerste dinershow zal plaatsvinden op zondag 19 april 2015.

Via dit blog van
La Vinia Dans zal naast K.O.Brass in aanloop naar de eerste show steeds een castlid worden uitgelicht!
Maak binnenkort kennis met deze fantastische cast.


Picture-Taker-PDD5Tv