Can Can Film op groot scherm tijdens 1e Culturele Zondag 2015

Ondertussen is het alweer een week geleden dat de film Can Can, A Parisian Seduction in Première ging en dat de film te zien was op groot scherm in de Winkel van Sinkel tussen alle acts door.

Culturele Zondagen altijd druk bezocht en zeker de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik. Ditmaal was La Vinia Dans met de film Can Can, A Parisian Seduction te zien tijdens de Nieuwjaarsduik.

De film werd op prachtig groot scherm gedraaid, nog even spannend omdat de dag daarvoor er moeilijkheden waren om de film via de beamer te laten afspelen. Maar gelukkig ging dit helemaal goed en om 14.00 uur kwam Eefje, danseres van La Vinia Dans, om als Can Can danseres de film nog extra cachet mee te geven. Men wilde graag met haar op de foto en zelfs Nijntje die haar 60ste verjaardag viert wilde met de Can Can danseres op de foto.

Picture-Taker-BPu7hy

Na een aantal foto’s genomen te hebben met Nijntje voor de Winkel van Sinkel gingen we door. De ene na de andere foto werd er van foto model, Can Can danseres, Eefje gemaakt. Op de trap in de Winkel, onder de trap, bij het fonteintje in de Winkel, onder het
lampje, bij de balustrade, met de poster van de Grand Depart… het ging maar door. Allemaal in het kader van PR, samen met de
Directrice Maryse François van de Winkel van Sinkel.

En als topper stond Eefje ook nog de gasten van de
Grand Départ bijeenkomst te verwelkomen. Of zij in de gaten hadden dat Eefje een Can Can danseres was bleef enigszins mysterieus. Maar wie weet dat ze haar onthouden en straks graag heel veel Can Can danseressen van La Vinia Dans willen tijdens de Grand Départ!!!

En deze franse sferen zijn natuurlijk nog lang niet afgelopen. Hou de site van La Vinia Dans goed in de gaten en ook de
agenda van de Winkel van Sinkel want er komt meer, veel meer!